Zin in een wijnproeverij in Leiden?

Ben je van plan een wijnproeverij in Leiden en omgeving te organiseren? Een wijnproeverij is een fantastische manier om gezelligheid te combineren met een leerzame ervaring en lekker wijn te proeven. Maar een wijnproeverij organiseer je natuurlijk niet met de huiswijnen van de lokale supermarkt, of de goedkoopste Bag in Box wijn die je online kunt vinden. Als je het écht goed wilt doen kun je onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste professional wijn proeven op niveau. Nee, dat heeft helemaal niets te maken met sjiek-de-friemel of hete aardappelen in kelen. Een wijnproeverij in Leiden en omstreken gaat met een grapje, een knipoog en heel veel genieten!

Waar doe je dat dan?

Of je nu een wijnproeverij in Leiden op locatie wilt, of gewoon bij jou in de huiskamer, het kan allemaal. Heb je een locatie in gedachten, dan kun je dat gewoon aangeven. Heb je wat hulp nodig om een geschikte plek voor jouw wijnproeverij in Leiden te vinden, dan is dat ook mogelijk. Een gezellig avondje met vrienden of familie vol wijn en spijs? Dat klinkt als een goede besteding van je tijd. Maar die oersaaie jaarvergadering met je collega's en personeel wordt plotseling een stuk minder vervelend wanneer je weet dat er 6 wijnen op jullie staan te wachten. Die vergadering overleef je wel! Op naar de wijnproeverij, onder leiding van een gepassioneerde liefhebber die van wanten weet.

Waanzinnige wijn

Je kunt nu een wijnproeverij in Leiden organiseren zonder een vinger op te lichten. Het enige wat je hoeft te doen is jouw vrienden, collega's of familieleden uit te nodigen. De rest wordt volledig voor je verzorgd. En zoals beloofd gebeurt dat niet met de wijn die je tijdens het boodschappen doen in je wagentje kunt gooien. De wijn voor deze proeverijen wordt direct en persoonlijk ingekocht bij bekende Oostenrijkse en Duitse wijnboeren. Deze wijn is dus zo exclusief dat supermarkten en zelfs de meeste slijterijen ze niet in handen krijgen. Dat klinkt lekker, of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.