Waarom kiezen voor een notitieboekje A5?

Ben je op zoek naar een geschikt notitieboekje? Weet je al waar je het vooral gaat voor gebruiken? Je hebt de keuze uit zovele soorten notitieboekjes. Je vindt ze in alle mogelijke maten en in meerdere materialen. Hoe vind je zo een notitieboekje dat bij je activiteiten past en aan je verwachtingen voldoet?

Het doel van je notitieboekje 

Welk notitieboekje heb je nodig? Zul je het vooral gebruiken op kantoor om bijvoorbeeld aantekeningen in te maken of om je to-do lijstje in te bewaren? Dat is ook belangrijk bij je keuze van het soort papier.

Notitieboekje met A5-formaat

Er zijn dus verschillende formaten notitieboekjes. Gaat je voorkeur uit naar een A5 notitieboek? Dat is de helft van een A4-formaat of van het klassieke briefpapier. Daarmee heb je zeker voldoende ruimte om alle aantekeningen in te noteren. Een A5-notitieboekje wordt bij ons veruit het meest gebruikt.

Notitieboekhoes voor meer uitstraling

Gebruik je dagelijks een notitieboekje? Kies dan voor een beschermhoes van goede kwaliteit. Een duurzaam materiaal voor is zeker leer. Dat zorgt voor een luxe uitstraling en houdt je notitieboekje in goede staat. Dat staat netjes als je het in gezelschap gebruikt. Met je eigen A5-notitieboek laat je zien wie je bent. Het is als het ware je visitekaartje waar je collega's en (toevallige) zakenrelaties eerst mee kennis maken.  Vaak is de buitenkant van notitieboekjes van papier. Dat is geen goede keuze. Het heeft geen uitstraling en beschermt onvoldoende. Een leren notitieboek straalt persoonlijkheid en klasse uit.

Inhoud

Noteer je inspiratie en je ideeën in je notitieboekje. Daarnaast is er nog voldoende plaats om alles te noteren waarmee je bezig bent. Zo verlies je niets uit het oog. Niet alleen het formaat en het materiaal is belangrijk. Dat is even goed zo voor de kwaliteit van het papier. Verkies je gelinieerd, geruit of blanco papier? En heb je de voorkeur voor glad of katoenpapier? Er zijn ook op dit vlak verrassend veel keuzemogelijkheden. Aan jou de keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *