Verse sushi afhalen in Den Haag

 

Wil je échte sushi afhalen in Den Haag? De lekkerste Maki, Gunkan en Nigiri, vers gemaakt voor jou op bestelling! Gemaakt door échte sushi chefs die boven alles zelf ook liefhebber zijn. Geniet van het meest bekende gerecht uit de Japanse keuken in al haar vormen. Of je nu trek hebt in Maki met tonijn of Nigiri met zalm, vegetarische Gunkan of een perfect gesneden Sashimi, je kunt de allerlekkerste sushi afhalen Den Haag! Op traditionele wijze bereid, door gepassioneerde chefs die net zoveel van sushi houden als jij! Geniet trouwens ook van een overheerlijke zeewier salade, Gyoza met kip of garnalen of knapperige Tempura.

Wat is sushi?

Sushi, het vlaggenschip van de Japanse keuken bestaat uit lauwe rijst die op smaak is gebracht met sushi-azijn. Hier wordt een ander gerecht opgelegd of ingerold, zoals bijvoorbeeld rauwe vis of groente. Met een Nori vel worden de opgerolde sushi bij elkaar gehouden, zodat ze eenvoudig eetbaar zijn met Hashi, ook wel 'chopsticks' genoemd in de Westerse wereld. Oorspronkelijk ontstond sushi als een manier om vis langer goed te houden. Het heette in die tijd, inmiddels honderden jaren geleden, Narezushi. De vis werd opgegeten en de rijst… werd weggegooid! Bij de sushi die we vandaag kennen peuzelen we de rijst natuurlijk óók lekker op.

Gember en Wasabi

De gember die je aantreft wanneer je sushi gaat afhalen in Den Haag, is bedoeld om je smaakpallet te neutraliseren. De Wasabi mayonaise is helemaal niet verplicht, hoor. Die eet je alleen wanneer je het lekker vindt. Datzelfde geldt voor soja saus. In Japan is het overigens helemaal niet de bedoeling dat je zelf smaken toevoegt aan de sushi die je eet. Iedere Gunkan of Nigiri is een creatie van de sushi-chef en is al perfect wanneer je het geserveerd krijgt. Natuurlijk mag je in Nederland helemaal zelf weten hoe je het lekker vindt. Sushi afhalen in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.