Pvc vloeren zijn het nieuwste in de woningmarkt

We komen natuurlijk van houten vloeren, linoleum, tegels en laminaat. Al deze vormen van vloerbedekking hebben voor- en nadelen. Maar met het nieuwe materiaal; PVC vloeren, lijken de voor- en nadelen van al deze vloeren ineens heel anders te liggen. PVC kan er uitzien als hout of als tegels en zelfs als linoleum, maar anders dan hout trekken vlekken er bijvoorbeeld minder snel in. En anders dan tegels is PVC bijzonder licht. Hierdoor kun je een PVC vloer ook op de zolder verdieping leggen.PVC oogt bovendien minder kil als tegels. Inmiddels kun je overal PVC vloeren kopen. Zoek bijvoorbeeld in je regio PVC vloeren Eindhoven wanneer je in de buurt van die stad woont.

Waarom kiezen mensen voor een PVC vloer? 

Zeker wanneer je kinderen hebt, of wanneer je een tuin hebt, wordt de vloer nog wel eens vies. Met vieze schoenen naar binnen lopen of een beker limonade die over de vloer gaat; wie kent het niet! En dan is het natuurlijk schrikken, want hopen dat het geen vlekken achterlaat! Bij PVC hoef je daar niet bang voor te zijn. Pvc neemt nauwelijks vlekken op en het is met een doekje zo weer droog te maken. Ook met vuile schoenen naar binnen lopen kan dus gewoon! Dit is niet alleen fijn voor de vloer, maar voorkomt ook ruzies met je huisgenoten!

Kun je een PVC vloer zelf leggen?

Dat is een tuurlijk dezelfde vraag als: "kun je een band plakken?" Want, iemand die handig is kan het wel, maar iemand met twee linkerhanden die kan het niet. Bedenk je bij jezelf of jij handig bent of dat je beter een vakman in kan huren. Want een PVC vloer leggen, is vergelijkbaar met laminaat en ook dit kan niet iedereen. Het voordeel van de vloer laten leggen is dat je het beste uit de vloer haalt. Vakmannen die bijvoorbeeld PVC vloeren in Eindhoven leggen, kunnen deze een stuk strakker leggen dan jijzelf. Aangezien dat je jaren plezier biedt, is dit de kosten zeker waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *