Petten borduren met de hipste designs

Draag je zelf graag een pet, denk je eraan petten te gaan verkopen of dragen je werknemers petten? Heb je er dan al eens aan gedacht petten te (laten) borduren? Met een super gaaf ontwerp maak je op deze manier een totaal unieke pet en kun je laten zien wie je bent. 

Je bent creatief en wil er iets mee doen

Als jij een echte kunstenaar in de dop bent en er iets mee wil doen: maak een te gek design voor op een pet. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon een hobbyist: iedereen kan een te gek ontwerp verzinnen. Denk aan een grappige tekst, je eigen logo of een symbool dat je aanspreekt. Van whatsapp emojis tot ware kunstzinnige plaatjes: het kan echt alle kanten op gaan. Als je eenmaal een ontwerp hebt gemaakt zou je het naar een bedrijf kunnen sturen die zo’n batch voor je gaat borduren. Je eigen custom pet, super gaaf toch?

Je bent werkgever en je wil petjes bij de bedrijfskleding integreren

Als je personeel als onderdeel van de bedrijfskleding petjes draagt, bijvoorbeeld om hygiënische of praktische redenen, dan hoeft dat nog niet te betekenen dat ze saai of blanco hoeven te zijn. Met het daadkrachtige logo van jouw bedrijf op de petjes van je personeel lijkt de presentatie van jouw onderneming al een stuk beter. Want wat werkt er nu beter voor de klandizie dan trots personeel met een leuk petje?

Je bent ondernemer en wil verkopen

Ben jij zelf super creatief of heb je iemand in de hand genomen die dat wel is? Dan kun je grote aantallen petjes met jouw ontwerp laten borduren. Doordat de petjes zijn geborduurd gaan ze langer mee, zien ze er beter uit en kun je er toch wel wat geld voor vragen. Met een echt tof ontwerp, een goed netwerk en een top bedrijf dat ze voor je borduurt kun je de winst haast niet mislopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *