Op zoek naar een Shamballa armband?

Ben je op zoek naar een uniek sieraad? Met een Shamballa armband kom je altijd goed voor de dag. Deze handgeknoopte armbanden vinden hun oorsprong in het Tibetaans Boeddhisme. In oude literatuur wordt het fictieve koninkrijk ‘Shamballa’ beschreven. Met dit sieraad wordt jij herinnerd aan de kernwaarden van het Boeddhisme. Onvoorwaardelijke liefde, barmhartigheid en integer leven zijn waarden die hoog in het vaandel staan. De armband is versierd met natuurlijke edelstenen die een bijzondere kracht hebben die jou ondersteunen in het leven. Zo geven ze jou meer energie en besluitvaardigheid om het beste uit jezelf en je leven te halen.

Verschillende stijlen armbanden

Shamballa armbanden zijn in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kan je de stijl en kleur precies aanpassen naar jouw wens. De armbanden zijn afgeleid van het mala gebedssnoer. Deze bestaan uit 108 kralen waarmee gemediteerd of gebeden wordt. Een mantra wordt zo bijvoorbeeld 108 keer herhaald, waarbij iedere kraal wordt aangeraakt. Dit zorgt voor een verdieping van de realisatie. Mantra’s hebben een energieke lading die bij herhaling keer op keer wordt aangeraakt. De Shamballa armband wordt met dezelfde technieken geknoopt, genaamd macramé. Er zijn talloze kleuren en soorten edelstenen waar je uit kunt kiezen zodat je altijd af kunt wisselen.

Stijlvolle armbanden voor een bohemien uitstraling

Een shamballa armband is naast de spirituele lading, ook erg stijlvol. Ze passen perfect bij een bohemien uitstraling, zoals een vloeiende jurk of comfortabele kleding in aardse tonen. Dit maakt de armband erg makkelijk te combineren met verschillende outfits. Met bohemien oorbellen en een edelstenen ketting maak je je sieraden set helemaal compleet! Door het handgeknoopte touw zit de armband ook erg fijn. Hierdoor kan je er alles mee doen, zonder dat je de armband elke keer af hoeft te doen. Omdat er geen gebruik is gemaakt van metalen die kunnen roesten, kan de armband ook prima in water. De armband blijft lang mooi zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *