Ons broodje is gebakken!

Wat is er heerlijker dan op zondag ontwaken met de geur van versgebakken pistoletjes en heerlijk dampende koffie? Loopt het water je ook al in de mond bij alleen nog maar het lezen van die eerste zin? Bakkerij Roosendaal heeft dan zeker het nodige in huis om je smaakpapillen helemaal te verwennen. Want of je nu kiest voor een heerlijke pistolet, een lekker vers brood of een Italiaanse bol, met om het even welk beleg, of het nu zout of zoet is, kan je de dag heerlijk beginnen! Het hoort er zelfs bij, op een rustige zondagochtend. Verder nog een krantje erbij en het genieten kan beginnen!

Ook de zoetekauwen komen aan hun trekken

Zoveel mensen er zijn, zoveel meningen zijn er ook. Elke mens is anders, elke voorkeur is ook anders. Waar de ene persoon veel houdt van een hartig hapje, een saucijzenbroodje of een multigranenbrood, houdt de andere mens dan weer van een zoete koek. Ook dat vind je bij elke bakker terug. Heerlijke boterkoeken met rozijnen, met banketbakkersroom, met kriekjes of appeltjes, een carré confituur met heerlijke abrikozenjam gevuld, een boterkoek met een smakelijk laagje chocola on top of ingebakken in de koek. Het is heerlijk smullen van al deze zoetigheden! Voor iedereen is er wel iets heerlijks te vinden bij de bakker!

Taartjes en gebakjes

En dan hebben we het nog niet gehad over de taartjes of de gebakjes! Want wat is er feestelijker met een verjaardag, een jubileum of een huwelijk dan een heerlijk stukje taart? Zo zijn er de heerlijk luchtige biscuits die met een dikke laag slagroom bedekt zijn, liefst met daarbovenop nog sappig ogende stukjes fruit. Sommige taarten zijn echte kunstwerken, zeker wanneer ze gegarneerd zijn met suikerpasta. Je zou het soms jammer vinden om de taarten aan te snijden! Honger lijden zal niet lukken, wanneer je een heerlijke warme bakker in de buurt hebt. De extra kilootjes, die zijn op eigen verantwoordelijkheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.