Milieuvriendelijke poetsdoeken nodig?

Nu het coronatijd is en veel winkels en de horeca gesloten is zijn we natuurlijk erg huis-gebonden. Een uitstekende gelegenheid om eens een flinke voorjaarsschoonmaak te houden dus! Wellicht heb je nog allerlei attributen hiervoor in huis, maar een paar extra poetsdoeken kan nooit kwaad. Wanneer je milieubewust bent en graag milieuvriendelijke poetsdoeken wilt kopen zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt een thuispresentatie laten geven waarbij het product aangeboden wordt. De producten zijn trouwens niet online te bestellen.

Persoonlijke service en advies

Je kunt persoonlijke service en advies krijgen over de hoogwaardige producten. Normaliter via een uitgebreide thuispresentatie, maar in verband met corona is dat even niet mogelijk. Je kunt nu wel van persoonlijk productadvies worden voorzien (één op één). Middels videobellen is er natuurlijk ook veel mogelijk! Wat dacht je van een leuke thuispresentatie via zoom? Dan kun je er met meerderen bij aanwezig zijn en kun je allemaal profiteren van een professioneel advies omtrent schoonmaken met 'groene' poetsdoeken! De diverse distributiepartners willen hun de producten graag met enthousiasme aan je presenteren.

Poetsdoeken voor diverse doeleinden

Tijdens de presentaties komen er dus de kwalitatief hoogwaardige poetsdoeken voorbij. Deze zijn er voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld voor een schoonmaak in de keuken, ramen of de complete badkamer. Tijdens de presentatie kun je de distributiepartners er alles over vragen. Maar ook
andere schoonmaakproducten zullen voorbij komen zoals droogdoeken, reinigingshandschoenen glasreinigers en douchetrekkers. Allemaal milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit. Daarmee word schoonmaken een feestje! Voor elke situatie wel is er wel een geschikt product. Ook om te ontspannen kun je van alles kopen zoals lekkere crèmes, bodyhandschoenen en peelings. Ook deze lijn is weer van hoogwaardige kwaliteit en met zorg geproduceerd.

Exclusief!

De distributeurs helpen je dus graag meer te vertellen over deze gezonde producten. Zo'n presentatie voor jou en familie of kennissen is ook nog eens gezellig. En wanneer je besluit tot aanschaf, heb je een exclusief product in handen dat niet in de winkel te koop is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *