Maak een evenement onvergetelijk met live painting

Ben je van plan om binnenkort een evenement te organiseren? Maak het dan onvergetelijk en kies voor live painting. Met behulp van live painting kan er een schilderij, of meerdere tekeningen op kan locatie gemaakt worden. Dit door een echte kunstenaar. Je kunt jezelf dus voorstellen dat wanneer je hiervoor kiest, je een evenement of feestje onvergetelijk kan maken. Daarnaast kun je live painting ook cadeau doen. Misschien heb je wel een dierbare die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Hoe leuk zou het dan zijn dat er ’s avonds tijdens het trouwfeest ter plekke een schilderij wordt gemaakt door een kunstenaar? Dit zodat de sfeerimpressie van het trouwfeest overgebracht kan worden.

Sfeerimpressie

Een kunstenaar die gespecialiseerd is in live painting is in staat om de sfeerimpressie tijdens een feest of evenement op de juiste manier over te brengen. Daarnaast is het leuke van deze manier van kunst dat mensen mee kunnen kijken tijdens het schilderen of tekenen. Zo kan een schilderij wat gemaakt is tijdens een trouwfeest een uniek cadeau zijn. Tijdens een trouwfeest is het namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat het bruidspaar alles meekrijgt van de sfeer op dit feest. Een trouwdag is namelijk vaak een spannende en intensieve dag. En vaak ook een bomvolle dag. Van het opgemaakt worden en het aantrekken van de trouwjurk of het kostuum, tot aan het diner met alle dag gasten. En hier tussenin zit vaak ook nog een heel programma.

Een trouwdag

Een trouwdag is vaak één van de mooiste dagen uit iemands leven. Maar wat geef je nu een dierbare die gaat trouwen cadeau tijdens zo’n dag? Een goede fles wijn, cadeaubon of een overnachting in een hotel naar keuze is vaak zo standaard. Kies om deze reden eens voor een kunstenaar die gespecialiseerd is in live painting. Hierdoor beschikt het bruidspaar straks over een mooi schilderij voor in de woonkamer waar ook nog eens de sfeerimpressie tijdens het trouwfeest op weergegeven wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.