Is een cursus wimperextensions iets voor jou?

Heb jij een eigen schoonheidssalon en zou je daar ook graag wimperextensions kunnen zetten? Dan kun je daarvoor een cursus wimperextensions doen. Het is namelijk best wel een kunst om ze te zetten, en het is echt niet iets wat je jezelf kunt aanleren. Het zetten van wimperextensions is een vak apart, en het komt heel erg nauw. Je moet bijvoorbeeld precies weten hoeveel lijm je gebruikt, hoe dicht de haartjes op elkaar mogen komen te zitten en welke kleur haartjes je wanneer gebruikt. Als laatste leer je tijdens zo’n cursus wimperextensions natuurlijk ook hoe je de wimpers kunt bijknippen. De haartjes die je erop lijmt zijn namelijk vrijwel altijd veel te lang, en je zult ze moeten knippen voor een meer natuurlijk resultaat.

Waar kun je een cursus wimperextensions volgen?

Zou jij ook dolgraag een cursus wimperextensions volgen om deze behandeling ook in je eigen salon te kunnen geven? Dan zoek je het beste naar een andere salon waar ze al jaren ervaring hebben met het zetten van extensions. Daar bieden ze namelijk ook vaak een cursus aan waarin je leert hoe je dat doet. Dit soort cursussen worden gegeven door mensen die absolute toppers zijn op het gebied van extensions, en die je alle technieken aan kunnen leren. Vaak kun je naast een cursus wimperextensions ook terecht voor andere cursussen die te maken hebben met de wimpers en wenkbrauwen. Een cursus powder brows bijvoorbeeld.

De mooiste wimpers en wenkbrauwen

Het is tegenwoordig helemaal hip om je wimpers en wenkbrauwen te laten opvallen. Vrouwen kiezen massaal voor permanente make-up, wimperextensions en powder brows. Dit laatste heeft betrekking op permanente make-up op de wenkbrauwen die een heel mooi ombre effect heeft. Als laatste is er ook nog microblading. Bij deze techniek worden super dunne mesjes in inkt gedoopt, waar vervolgens hele dunne ‘haartjes’ mee op de huid worden getekend. Dit blijft zo’n 12 maanden mooi en daarna moet je het bijwerken. Genoeg te leren dus, voor toekomstige schoonheidsspecialisten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *