Illustrator gezocht voor bedrijfsillustraties?

Illustrator gezocht voor jouw bedrijf? Voor allerlei doeleinden binnen jouw bedrijf kun je een illustrator inhuren. Hierdoor kun je je bedrijf net dat beetje extra geven. Een illustrator kan de missie of visie van het bedrijf in beeld brengen, een praatplaat tekenen, illustraties maken van bedrijfsprocessen en ga zo maar door. Wanneer je zelf een verhaal hebt geschreven voor jouw bedrijfswebsite, kan een illustrator net dat beetje extra aanbrengen. De illustraties geven het verhaal niet alleen een gezicht. Tevens krijgt jouw website een unieke en originele stijl die de klanten aanspreekt. En breng je je presentaties beter over!

Diverse soorten illustraties

Er zijn eigenlijk diverse soorten illustraties waar je aan kunt denken. Flat design, infographics en gedetailleerde illustraties. Flat design zijn simpele illustraties met platte vlakken voor een simpele en duidelijke boodschap. Bijvoorbeeld voor bij een verhaal op je website. Infographics maken grote stukken informatie visueel overzichtelijk en behapbaar. Hierbij kun je denken aan een uitgebreid overzicht met grafieken, plaatjes en tekst. Bijvoorbeeld ontwikkelingen in de omzet van een bedrijf. De informatie kun je op die manier duidelijk presenteren aan een groep mensen. Bij gedetailleerde illustraties kun je denken aan plaatjes met een heel eigen stijl. Deze kun je volledig laten integreren in de huisstijl door de illustrator zodat het jouw bedrijf echt uniek maakt. Welke vorm je ook kiest, het zal jouw website en presentaties versterken.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het gezegde. En dat klopt! Mensen zijn visueel ingesteld dus als je tijdens een bedrijfspresentatie de informatie middels een infographic of andere illustraties verduidelijkt beklijft dit veel beter! Wanneer je een professionele illustrator in de arm neemt staat jouw wens uiteraard voor op. De afbeeldingen zullen bestaan uit vectoren. Dat houdt in dat je de afbeelding zo nodig, (bijvoorbeeld op een beurs), honderd keer zo groot op een banner kan laten afdrukken zonder vlies van kwaliteit! Ontdek zelf de wereld van de illustraties, en informeer bij een professionele illustrator naar de talloze mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *