Even bijkomen bij de visboer in Den Bosch

 

Elke stadswandeling hoort te eindigen bij de visboer Den Bosch. De Brabantse hoofdstad is een ontzettend fijne plek voor dagjesmensen: Een prachtig centrum, verrassend veel winkels en heerlijke terrasjes. En zodra die weer open gaan, is het ook weer mogelijk te genieten van een biertje in de zon. Nu de winkels echter weer open zijn, betekent dat niet dat er niets te halen valt wat betreft eten en drinken. Van weinig zaken wordt de mens zo hongerig als van shoppen en maar weinig dingen gaan er na een lange stadswandeling zo goed in als kibbeling.

Visboer in Den Bosch: Specialisten die houden van hun vak

Maar kenners weten het, de ene kibbeling is de andere niet. Te droog, te zout, geen lekkere kruiden. Bij een Visboer in Den Bosch hoef je hier niet bang voor te zijn. Hoewel men wel eens zegt dat je voor de beste vis naar de kust moet, weet iedereen die wel eens twee uur gewacht heeft op een klef bakje visfriet in Zandvoort dat dit een vooroordeel is. Verse kabeljauw maakt veel malsere kibbeling dan Tilapia, die trouwens gewoon uit Kenia komt en helemaal niet uit de Noordzee. Maar ook de temperatuur van het vet is essentieel en nog belangrijker, de versheid ervan. Een Visboer in Den Bosch laat zien hoe het echt moet.

Er is meer dan alleen gefrituurde vis

Natuurlijk worden dingen lekker als je ze vakkundig in een friteuse gooit. Ze worden echter ook behoorlijk ongezond. En dat terwijl de vetten in vis normaal gesproken nou juist ongeveer het beste zijn wat je kunt eten. Daarom kun je bij een Visboer in Den Bosch ook terecht voor een magere garnalensalade, een broodje gestoomde zalm of juist een heerlijke Hollandse Nieuwe.

De thuiskok wordt niet vergeten hoor!

Ook voor degenen die graag thuis van een stukje vis genieten is er meer dan genoeg te halen. Wat te denken van een lekkerbek die je alleen thuis nog even op moet warmen? Het is er allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *