Een Spaanse wijnproeverij

Heb je wel eens genoten van een Spaanse wijnproeverij? Het proeven van Spaanse wijnen, onder begeleiding van een professional, is leerzaam en leuk! Je leert iets over de druiven, bodegas en je eigen smaakpapillen. Maar dat leren gaat op een gezellige, leuke manier. Met je eigen vrienden of familie, met je eigen collega's of buren. Je bepaalt zelf met wie je jouw Spaanse wijnproeverij wilt organiseren. Ook kun je zelf kiezen of je die proeverij in je eigen huiskamer wilt ervaren, of dat je er liever een andere plek voor kiest. En wanneer je helemaal geen locatie hebt, kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

Vergadering of wijnproeverij

Wie wordt er niet moe van? Vergaderen is verschrikkelijk saai en er is maar weinig ruimte voor grapjes. Wil je jouw personeel belangrijke dingen meedelen of hun input krijgen voor bepaalde zaken? Heb je die verplichte jaarvergadering al in de agenda staan en ziet iedereen er tegenop? Dan is een Spaanse wijnproeverij dé manier om zo'n situatie plotseling een stuk leuker te maken. Aan het eind van de vergadering wordt iedereen verwend met een wijnproeverij. Alles wat tijdens de vergadering is gezegd was duidelijk. Nu die motivatie er weer even goed in krijgen!

Wijn & Spijs

Je kunt natuurlijk zelf weten hoe gek je het maakt. Een standaard wijnproeverij met zes wijnen, of een Wijn & Spijs proeverij. De wijnen die je proeft worden gepaard met bijpassende hapjes en stokbrood. Op deze wijze gaan jij en je gasten wijn op een heel andere manier leren waarderen. Dan is er ook nog de mogelijkheid om een Spaanse wijnproeverij DeLuxe te organiseren. De wijnadviseur komt dan samen met een traiteur een wel heel bijzondere avond verzorgen, met heerlijke wijnen en culinaire hapjes. 

Wat je zelf moet doen

Eigenlijk hoef je alleen je gasten uit te nodigen. De rest wordt allemaal geregeld. Een tot in de puntjes verzorgde avond vol gezelligheid, maar natuurlijk ook met een leerzame en vooral lekkere wijnproeverij. Geniet met volle teugen van een Spaanse wijnproeverij. Gewoon in je eigen huiskamer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *