Een avondje naar café Etten-Leur

Iemand die zich verveelt kan zijn avond leuk besteden bij café Etten-Leur. Etten-Leur is een gezellig dorp in Oost-Brabant, gelegen naast de grote stad Breda. Etten-Leur is een samengevoegd dorp bestaande uit zowel Etten als Leur. In Etten-Leur zijn er veel leuke dingen te beleven. Zo kan je een dagje goed shoppen in allerlei verschillende hippe winkels. Ook kan je picknicken in een van de vele mooie parken. Mocht je ’s avonds het dorp willen verkennen kan je lekker gaan uiteten in een van de bekende restaurants die het dorp te bieden heeft. Na het eten kan je zelfs nog een lekker drankje gaan doen op het terras of in een café.

Gezelligheid

Een café bruist vaak van de gezelligheid. Ook het café in Etten-Leur bruist hiervan. In een café heerst altijd een bepaalde sfeer waar geen restaurant of winkel tegenop kan. Mensen komen er na het eten om een lekkere borrel te doen, om wat bij te kletsen met oude of nieuwe vrienden of om een lekker potje te poolen. Wanneer het later op de avond wordt gaan soms zelfs de tafels aan de kant en gaat de muziek wat harder, zodat de mensen met hun borreltje lekker kunnen dansen. Dit verschilt per café en per avond. Maar de meeste cafés zijn niet gek van een avondje dansen en gezelligheid.

Werken bij café Etten-Leur

Omdat er altijd zo een gezellige sfeer heerst in cafés is het ook altijd leuk om te werken in zo een café. Als student die wat bij moet verdienen kan je altijd terecht bij een café. Dit is een leuke en handige bijbaan, omdat je het gemakkelijk kan combineren met de studie. Veel winkels en bedrijven vragen je om overdag te komen werken. Dit gaat lastig wanneer je overdag verplicht naar je studie moet. In een café kan je buiten je studie om werken, namelijk in de avond. Bovendien ontmoet je heel veel nieuwe mensen en is er nooit een saaie avond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *