De lekkerste snacks van de snackbar

Wie is er niet dol op de snackbar? Eens in de zoveel tijd hebben we allemaal behoefte aan een lekkere frituurmaaltijd, en waar gaan we dan heen? De snackbar in Sluis natuurlijk! Maar helaas kiezen veel mensen steeds voor dezelfde populaire snacks. Denk aan de kroket, de frikandel én de hamburger. Terwijl er nog zoveel andere mogelijkheden zijn, die minstens nét zo lekker zijn. En wat dacht je bijvoorbeeld van de vegetarische snacks? Om een beetje inspiratie op te doen, staan hieronder drie van de lekkerste frituur snacks. Zodat je de volgende keer bij de snackbar iets nieuws kunt uitproberen.

Kaassoufflé

Oké, we beginnen niet meteen met de meest onbekende snack. De meeste mensen zijn wel bekend met de kaassoufflé. Een heerlijke gesmolten kaas met een gefrituurd, knapperig laagje. Ook zeer geschikt voor vegetariërs! En heb je toch liever vlees? Kies dan voor de kaas- en hamsoufflé. Dit is vrijwel dezelfde snack, alleen dan met de toevoeging van een lekker plakje ham.

Belegde broodjes

Oké, dit klinkt misschien een beetje gek. Maar bij de snackbar kun je heerlijke broodjes kopen. Uiteraard belegd met een heerlijke warme snack. De meeste mensen kennen de broodjes kroket én de broodjes hamburger wel. Tegenwoordig is daar de populaire cheeseburger bijgekomen. Een broodje hamburger met een plakje gesmolten kaas erop. Maar wist je dat er ook een broodje mexicano bestaat? Een mexicano is een snackproduct dat uit gekruid vlees bestaat.

Bitterballen

En dan heb je natuurlijk ook nog de snacks die je goed kan delen. Perfect voor hele gezinnen, of partners die hun eten graag delen. Bitterballen zijn één goed voorbeeld van de perfecte uitdeelsnacks. Bitterballen zijn eigenlijk de kleinere versie van een kroket, en zowel heerlijk bij de friet als bij de avond borrel. Maar bitterballen zijn niet de enige goede uitdeelsnack. Vergeet ook vooral de kipnuggets of kipfingers niet! Dus heb je veel honger? Haal lekkere friet bij de frituur in Sluis, en neem daar een lekker portie bitterballen bij. Als je vol zit, kun je ze altijd nog uitdelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *