Bestel de lekkerste taart in Ridderkerk, voor elke gelegenheid

Bestel een taart in Ridderkerk zonder lactose en gluten voor een feestje of andere kleine gelegenheid. Het kan soms een hoop tijd schelen om de catering van een evenement, verjaardag of ander feest door een ander te laten verzorgen, en al helemaal als dit gaat om catering zonder gluten en lactose. Want ondanks dat er al steeds meer bekend is over koken en bakken zonder gluten en lactose, zitten deze twee stoffen als nog in heel veel producten. Door de catering uit handen te geven hoef jij niet uitgebreid tijd in te plannen voor een brainstorm of voor het bakken en heb je ook geen last van een vieze keuken, máár kan je wel genieten van een heerlijke taart. Zo heb je dus wel de baten, maar niet de lasten!

Een taak voor een professional

Gluten- en lactosevrij koken kan dus lastig zijn omdat het heel in veel producten verwerkt zit. Waar je dus normaal gewoon even snel een taart zou bakken, moet je nu én andere producten in huis halen en heel goed nadenken over hoe je het bereidt. Het is namelijk ook mogelijk dat er kruisbesmetting plaatsvindt tijdens het koken, doordat bijvoorbeeld messen hetzelfde oppervlakte aanraken. Wanneer iemand echt niet tegen gluten of lactose kan, kan dit al heel veel problemen opleveren. Daarom is het verstandig om dit door een professional te laten doen. Handig, maar ook nog eens heel lekker!

Op maat bestellen

Tijdens een kennismaking bespreek je wat jouw wensen zijn en wat voor taart in Ridderkerk je graag zou willen bestellen. Ondanks dat rekening gehouden moet worden met de intolerantie, zijn er alsnog super veel mogelijkheden! In overleg wordt gekeken naar wat jou lekker lijkt en voor hoeveel personen catering geleverd moet worden. Op maat bestellen, ook wel genoemd. Het is ook mogelijk om voorzien te worden van heerlijke hartige hapjes; quiche, soep, sandwiches, noem maar op! Zo heb je een heerlijke combinatie van zoet en hartig, dubbel genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *