Altijd in de mode: de net panty 

 

Ligt er een net panty bij jou in de kast? Een simpele zwarte variant komt altijd van pas, een meer opvallend model kan de finishing touch van je outfit zijn. Kies eens voor een leuke panty met print: met stippen, bloemen, of met een kleine of juist grote ruit. Dunne panty’s van bijvoorbeeld 20 denier laten meer huid zien, perfect als je voor een sexy uitstraling gaat. Een dikkere panty is lekker warm en ideaal voor in de winter. Een echte musthave is de netpanty. Je kunt er namelijk alle kanten mee op: het maakt je outfit stoer, sexy of uitdagend. 

 

Hoe je jouw panty combineert

Draag je een rok en een blouse, dan oogt je outfit al snel formeel. Draag er een netpanty bij om een edgy look te creëren! Je kunt een netpanty ook prima onder je spijkerbroek uit laten komen, of draag een ripped jeans waar de panty doorheen te zien is. Ook kun je variëren in de schoenen die je erbij draagt. Hoge hakken, sneakers of loafers: het kan allemaal onder een panty. Alleen lichte schoenen onder een donkere panty, dat kun je beter niet doen. Dat laat je benen korter en breder lijken. 

 

De netpanty door de jaren heen

Vroeger was het een no-go voor vrouwen om hun benen te laten zien. In de jaren dertig van de vorige eeuw kwam daar verandering in, toen burlesque-danseressen met netpanty’s op het podium verschenen. In de jaren vijftig kwam de visgraatpanty vooral bekend te staan door de pin-up girls. Er kleefde dus een sexy imago aan, totdat de punkers in de jaren zeventig en tachtig de netpanty adopteerden. Zij gebruikten de ruige ruit om mee te provoceren en uit te dagen. Het kledingstuk blijft tot de dag van vandaag in de mode. Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Madonna, Kate Moss, Beyonce, Taylor Swift, Nicki Minaj… Allemaal zijn ze wel eens gespot in een fishnet panty. En jij straks toch ook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *